Over STRAAL

Voor ons haar gaan we naar de kapper, voor onze nagels gaan we naar de salon en voor  ontspanning halen we een massage. Maar wanneer gunnen we onszelf nou eens een middag om stil te staan en na te denken of we het beste uit ons leven halen en de beste versie van onszelf zijn? Gun jij jezelf of iemand anders dit? Kom dan naar STRAAL!

STRAAL staat voor een praktische en betaalbare manier om het beste te maken van je leven, van binnen en van buiten door middel van Life Coaching en/of Personal Styling.

Mijn naam is Rosemarije en zie je dat meisje dat altijd met haar neus in de Glamour’s, Cosmopolitan en Vogue tijdschriften neust? Dat was ik.. Al van jongs af aan vind ik het super interessant en leuk om te zien wat houding, oogopslag, zelfvertrouwen, kleuren en kleding met mensen doet. Het maakt net dat verschil. Bij eerste indrukken, voor het resultaat van wat je doet en tijdens de moeilijke momenten.

Na zes jaar in het bedrijfsleven groepen te hebben begeleid tijdens veranderings- en teambuilding trajecten om maximale resultaten te boeken en na het volgen van verschillende studies (Life Coach en Personal Stylist/Shopper) wil ik mijn ervaring nu inzetten om individuen het optimale uit hun leven te laten halen. STRAAL is gevestigd in Haarlem, aan de rand van het centrum en werkt ook in de omgeving.

STRAAL - Life Coaching en Styling Amsterdam eo.

Gun jij jezelf of iemand anders die middag voor jezelf? Neem dan nu contact op met STRAAL.

Hopelijk tot snel!

Rosemarije