STRAAL in de media

Artikel in Online Lifestyle Magazine : Haal het maximale uit je leven met STRAAL

'Om mijzelf te ontwikkelen voor de blog, heb ik diverse masterclasses gevolgd en een cursus. Deze laatste was bij Straal en wordt gegeven door Rosemarije, een powermom die enorm inspirerend is. Samen hebben we volop gewerkt aan wat ik belangrijk vind, waar ik over een paar jaar hoop te staan en hoe ik de beste versie van mijzelf kan worden.''

Artikel in The Daily Max : Over mijn kledingdip en hoe ik mezelf daaruit ga redden

'Ik weet natuurlijk wel een beetje welke kleuren me staan en welke ik beter kan vermijden, maar het was fijn om met Rosemarije een kleurenanalyse te doen en bewust te kijken naar hoe ik meer kan stralen! Als ik nu ga shoppen, kijk ik veel meer naar de kleuren die bij het herfsttype horen en dat zorgt ervoor dat ik kledingstukken uitkies, die ik daarvoor waarschijnlijk niet had gekocht. '

Mijn blogs over (Baby) Life in Style op de Twinkle Twinkle Stars website.

Blog Twinkle Twinkle Stars STRAAL